TERÖR VE KURGULAYICILARI ÖZGÜVENİMİZE SALDIRIYOR

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen alçak terör saldırısının acılarını henüz sarmadan, Kayseri’de 13 canın yitip gitmesine sebep olan yeni bir patlama gerçekleştirildi.

Washington'da düzenlenen bir panelde konuşan eski Ankara Büyükelçisi Eric Edelman’ın “Türkiye bir iç savaşa doğru gidiyor” tespiti ile, son dönemde yaşadığımız terör saldırıları örtüşmektedir. Terörle hiçbir neticenin alınamayacağını bilen terör kurgulayıcıları hem Beşiktaş hem de Kayseri saldırısı ile zaaf noktalarımıza saldırarak, halkımız arasında kaos oluşturmak istemektedirler.

Aklıselimin kaybolmasına ve öfkenin milletimizi teslim almasına çaba sarf eden bu alçaklara, millet olarak prim vermeyeceğimiz bilinmelidir. Türkiye’de operasyon yapma çabası ve arayışında olan güçlerin köpeği olmuş bu katiller sürüsü ve onların efendileri bilmelidir ki bu millet, onların tuzaklarına düşmeyecektir.

Başta güvenlik güçleri olmak üzere tüm yetkililerden, öfke ve hamasete teslim olmadan bu katliamları yapanları ve onların ardındaki kuklacıları tespit ve teşhir etmesini istiyoruz. Gerekli yasal düzenlemelerin ivedi biçimde yapılarak, bu sürecin varsa uzantılarının da hak ettikleri cezaları almaları sağlanmalıdır

Beşiktaş saldırısının hemen ardından PKK terör örgütünü, terör örgütleri listesinden çıkaran Avrupa Birliği Konseyi’ni ve Türkiye’de mütemadiyen terör üreten ABD’yi not ettiğimizin bilinmesini isteriz.

Hiç şüphemiz yok ki, onlar, türlü katliamlarla bu toplumu ayrıştırmaya ve iç savaş çıkarmaya çalıştıkça bu toplum daha bir kenetlenmekte daha bir kucaklaşmaktadır.

MAZLUMDER olarak, hem bu terör gruplarına hem de bunların ipini elinde tutan uluslararası mekanizmalara bu çalışmalarının beyhude olduğunu ve sonuç vermeyeceğini haykırıyoruz. Bu saldırıda katledilen ve çoğu asker olan kardeşlerimize Rabbimizden rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-12-17

Ziyaretçi Sayımız : 2004054