ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN BEDELİ HER NE İSE ÖDEYECEĞİZ

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen alçak saldırının arkasında, hangi terör örgütünün çıktığının bir önemi yoktur. Biliyoruz ki PKK/DAEŞ/ ya da FETÖ hiç fark etmez, topunun arkasında ABD ve batı vardır. Türkiye’nin sistem değişikliğine gittiği şu çok önemli günlerde meydana gelen bu terör saldırısı hiç kuşkusuz sadece terör saldırısı değildir. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve çoğu güvenlik görevlisi onlarca masum insanı katleden bu zalimler, neticede bir üst aklın aşağılaşmış uşaklarıdır.

ABD ve batı başta olmak üzere bir kısım ülkeler, içerideki uzantıları ile Türkiye’ye gün geçmiyor ki operasyon yapmasınlar. Gün geçmiyor ki yeni katliamlara ve yeni düzen bozuculuğa soyunmasınlar. Kimi zaman PKK/PYD, kimi zaman DEAŞ, kimi zaman da FETÖ gibi örgütleri kullanarak toplumu ve düzeni terörize etmeye çalışıyorlar.

Onlar ve içerideki uzantıları bu alçakça tutumlarını ne kadar devam ettirirlerse ettirsinler, hangi karanlık dehlizlerde hangi sinsi planlarını hazırlarsa hazırlasınlar, başarılı olamayacaklar. Tüm plan ve desiseleri bu milletin ferasetine çarpacak ve yok olup gidecektir.

Onlar türlü katliamlarla bu toplumu ayrıştırmaya ve iç savaş çıkarmaya çalıştıkça bu toplum daha bir kenetlenmekte daha bir kucaklaşmaktadır.

Mazlumder olarak, hem bu terör gruplarına hem de bunların ipini elinde tutan uluslararası mekanizmalara bu çalışmalarının beyhude olduğunu ve sonuç vermeyeceğini haykırıyoruz. Bu saldırıda katledilen ve çoğu güvenlik görevlisi olan kardeşlerimize Rabbimizden rahmet başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Onlar istemese de bu toplum, tüm etnik unsurlarıyla kucaklaşmasını bilecek ve bir millet olacaktır. Özgürleşme çabamız, teröre de onların efendilerine de galip gelecektir.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-12-11
Adres: Şems-i Tebrizi Mahallesi Mazhar Babalık Sokak Adalet İşhanı Kat:1 No: 12 Daire 109 Karatay/KONYA