MAZLUMDER Konya Üyeleri Piknikte Buluştu

Mehmet Uzun hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan piknikte yediden yetmişe tüm davetliler gün boyu doyasıya eğlendi. Piknikte konuşan MAZLUMDER Konya Şube Başkanı Derviş Argun, ilkini geçen yıl düzenledikleri pikniği her yıl yapmayı planladıklarını söyledi. Piknik sayesinde dernek üyeleriyle dostluk ve muhabbetlerini güçlendirdiklerini de ifade eden MAZLUMDER Konya Şube Başkanı Argun, "Pikniğimizde tüm yaşlardan insanlar bulunuyor. Birçok gönüllümüz ailesiyle birlikte pikniğimize geldi. Bu organizasyonlar sayesinde ailelerimiz de birbirleriyle tanışıyorlar" dedi.

'BABALAR VE OĞULLAR YARIŞTI

Geleneksel MAZLUMDER Pikniği'nde birbirinden güzel ve çekişmeli yarışmalarla insanlar doyasıya eğlendi. Çocuklar arasında gerçekleştirilen, halat çekme, çuvalla yürüme, atış talimi yarışmalarında dereceye giren çocuklara Kur'an-ı Kerim ve uçurtma hediye edildi. Daha sonra çocuklar halat çekme yarışında babalarıyla yarıştı. Çocukların galip geldiği yarışmada zevkli anlar yaşandı. Birçok çocuk ise uçurtmalarını uçurarak birbirleriyle yarıştı. Piknikte davetlilere Konya'nın geleneksel pilavı ikramında bulunuldu.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2011-07-20
Adres: Şems-i Tebrizi Mahallesi Mazhar Babalık Sokak Adalet İşhanı Kat:1 No: 12 Daire 109 Karatay KONYA