Mazlum-Der, Yenigün’ü ziyaret etti

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) Konya Şube Başkanı Derviş Argun, Mazlum-Der avukatı Mustafa Atılgan ile birlikte Konya Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti.

Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ve Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden Mazlum-Der Konya Şube Başkanı Derviş Argun ile Avukat Mustafa Atılgan, İslam coğrafyasında son dönemde yaşanan gelişmeler, insan hakları, özgürlük kavramı ve benzeri konuları konuştu.

Mazlum-Der Konya Şube Başkanı Derviş Argun, Mazlum-Der Konya Şubesi olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı. Argun, diğer sivil toplum kuruluşlarından farklı olarak ayni ve nakdi yardımlar gerçekleştirmediklerini, insan hak ve özgürlüklerinin çiğnenmesinin karşısında durmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil hareketin önemine dikkat çekti.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2014-12-24