ANKARA’DA YAPILAN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

Ankara’da gerçekleştirilen ve 28 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırı bu ülkenin huzurunu bozmaya ve birlikte yaşamı engellemeye dönük bir saldırıdır. Her türlü değerden ve vicdani duygudan yoksun, becerebildikleri tek şey kan dökmek olan kişi ve kişilerce gerçekleştirilen bu katliamın,  huzur ve kardeşlik iklimine zarar vermemesi temennimizdir.

Tüm dünyanın gözü önünde Türkiye’ye dönük sistematik bir saldırı gerçekleştirilmekte ve maalesef batısıyla doğusuyla bütün ülkeler bu sistematik saldırıyı seyretmektedir. Başta PKK, PYD ve YPG olmak üzere tüm silahlı terör grupları bu saldırıya maşalık yapmakta ve ülkenin kardeşçe yaşamına kastetmektedir.

MAZLUMDER olarak bu süreçlerin geçici, huzurun ve barışın yakın olduğuna inanarak, kardeşçe yaşamı destekleyen her türlü duruşu desteklediğimizi, insanların hayatına kasteden tüm terör saldırılarını lanetlediğimizi ilan ediyoruz. Saldırıda vefat edenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

MAZLUMDER Konya Şube Başkanı

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-02-18
Adres: Şems-i Tebrizi Mahallesi Mazhar Babalık Sokak Adalet İşhanı Kat:1 No: 12 Daire 109 Karatay/KONYA